Stoere chunky wandhanger

Chunky wandhanger

Heb jij dat ook, dat je een keer in de zoveel tijd je huiskamer wilt veranderen? Ik wel in ieder geval. Nieuwe kleuren, andere accessoires, misschien wat meubels verzetten of zelfs een andere kleur op de muur. Heerlijk vind ik dat, daar kan ik echt van genieten.
De laatste tijd ben ik weer een beetje aan het schuiven met kleine meubels en haak ik nieuwe accessoires , waaronder deze chunky wandhanger. Het is echt een eyecatcher voor in je woonkamer, mede door de grootte, kleur en garen wat ik hiervoor heb gebruikt. Deze wandhanger is gemaakt van de chunky coton van byClaire en het patroon vind je hier: Stoere chunky wandhanger

Ik wens je weer veel haakplezier.
Liefs, Mariska

Dit patroon is met grote zorg gemaakt, mocht er iets onduidelijk zijn dan hoor ik dat graag. 

2 gedachtes over “Stoere chunky wandhanger

 1. Hallo ik ben bezig met de wandhanger met de koordstee vlg mij lukt die op zich wel maar als je dan de volgende rij stokjes moet doen , waar steek je die dan in?

  Like

  1. Hallo Gerda,
   Wat leuk dat je de wandhanger aan het maken bent. De stokjes steek je in de lusjes die gemaakt zijn door de koordsteek.
   Mvg, Mariska

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s