Stoer oversized vest

Oversized vest 6

Met 4 pubers in huis, waarvan 2 meiden, ben ik regelmatig spullen in huis kwijt of worden ze in gebruik genomen, waaronder ook mijn vesten. Want ze zitten lekker warm en ruim waarin ze zich lekker in kunnen wikkelen. Dit was voor mij de inspiratie om een heerlijk oversized vest te ontwerpen. En het fijne van dit vest is dat het draagbaar is voor verschillende maten. Ik ben uitgegaan van de maten van mijn dochters, maat 140/146, maar het kan ook doorgaan voor een maat S/M. Het patroon is makkelijk aan te passen naar groter of kleiner en dus naar eigen wens.

Oversized vest 7

Voor dit vest heb ik 3 verschillende garens van byClaire gebruikt; het fijne, warme en zachte softmix, en een dubbele draad katoen met sparkle in een lichtere kleur voor een leuk accentje. Ik wilde graag een zachte maar toch een stoer uiterlijk geven, vandaar dat ik voor de toffe kleur vintage-blue heb gekozen en als accentkleur ice-blue. In welke kleur zou jij dit vest maken? Ga jij voor ingetogen, stoer of toch een tikkeltje gek? Laat je inspireren door de de kleurkaart van de softmix. Gebruik de #stoeroversizedvest op IG om jouw vest te showen en wie weet sta je in mijn feed ;).

Oversized vest 9

Het patroon van dit vest vind je hier.

Ik wens je weer veel haakplezier!

Liefs, Mariska

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s