Welkom bij itsMaris

Na een aantal jaar bloggen en workshops geven onder de naam Studio Dromenvanger, ga ik nu verder als itsMaris. Studio Dromenvanger is voortgekomen door een samenwerking in 2014, maar in 2015 ben ik alleen verder gegaan. Sinds die tijd had ik een eigen haakstudio waar ik oa workshops en haakavonden organiseerde. Vorig jaar ben ik daarmee gestopt en ben ik me meer gaan richten op oa het ontwerpen van haakpatronen voor byClaire en mezelf. Ik merk dat ik steeds meer een eigen style aan het creëren ben en daar past de naam Studio Dromenvanger niet meer bij, vandaar de naam itsMaris.

ItsMaris staat voor wie ik ben en wat ik wil laten zien. Ik ontwerp en haak graag kleding, sjaals en accessoires voor het interieur met kwalitatief mooie en zachte garens met een stoer uiterlijk. Deze zal ik ook te koop gaan aanbieden, maar daar wordt ook nog aan gewerkt.

Blijf mij vooral volgen 😉

Liefs,
Mariska

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s